Help

Windows Hosting (Plesk) Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Begin opnieuw (verwijder alle inhoud) in Plesk -hosting

Met onze gedeelde Plesk -hostingaccounts ( meer info ) kun je eenvoudig opnieuw beginnen met je hostingaccount. Hierdoor wordt alle inhoud permanent uit je account verwijderd en wordt deze teruggezet naar een nieuw account dat nog moet worden ingesteld.

  1. Klik bij Gateway in de tegel voor het account dat je wilt gebruiken op Instellingen.
  2. Ga naar het tabblad Account opnieuw instellen.
  3. Klik twee keer op Account opnieuw instellen.

Volgende stap

Klanten met SSL-certificaten

Waarschuwing: Als je een SSL -certificaat hebt ingesteld op je account, moet je dit terugzetten naar je hostingaccount nadat je het instellen van de back -up van het account hebt voltooid.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op SSL-certificaten.
  3. Klik naast de domeinnaam die je in eerste instantie gebruikte op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op Overdragen.
  6. Klik op Overdragen en klik vervolgens opnieuw op Overdragen.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.
Actions