Beheer mijn aanmeldingspagina met merknaam

Je aanmeldpagina voor e-mail is een gelegenheid om te pronken met je merk, inclusief je logo en kleuren. In plaats van de algemene aanmeldingspagina ziet je team een aangepaste pagina die speciaal voor jouw bedrijf is ontworpen. Je moet accounteigenaar zijn om een aanmeldingspagina met een merknaam te bewerken.

Verplicht: aanmeldpagina's met merknaam zijn alleen beschikbaar voor domeinen die zijn geregistreerd bij GoDaddy. Zorg ervoor dat je domein de naamservers van GoDaddy gebruikt , zodat we je pagina kunnen koppelen.

Maak of bewerk een pagina

1. Meld je aan bij je E & Office -dashboard (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Mijn merk .
  3. Selecteer naast Aangepaste aanmeldpagina voor e-mail de optie Pagina maken als dit je eerste pagina is of Pagina bewerken als je al een pagina hebt. (Als je meerdere domeinen hebt, zie je ook een optie om een domein te selecteren.)
  4. Pas aan hoe je pagina eruit moet zien:
    • Bedrijfsnaam : voer je bedrijfsnaam in.
    • Logo : voeg je logo in als een .jpg-, .jpeg-, .png- of .tif -bestand. Voor de beste resultaten moet je logo kleiner zijn dan 7 MB.
    • Tagline : voeg in een paar woorden iets inspirerend toe of vat je missie samen.
    • Kleuren : Kies een primaire kleur die je achter je logo wilt gebruiken en een tekstkleur voor je bedrijfsnaam en slogan.
    • Achtergrond : Schakel de schakelaars in om een achtergrondafbeelding in te voegen, een overlay -verloop toe te passen of een achtergrondkleur te selecteren.
  5. Selecteer Opslaan om je wijzigingen voor later gebruik te bewaren zonder ze te publiceren.
  6. Selecteer Voorbeeld om te zien hoe je pagina eruitziet voor mobiele apparaten en desktops.
  7. Selecteer Publiceren om je wijzigingen toe te passen op je aanmeldingspagina. Als dit de eerste keer is dat je publiceert, koppelen we je domein. Dit kan enkele minuten duren.
    Overzicht van de aanmeldpagina van het merk voor California Flower Farms

Na publicatie kan het tot 24 uur duren voordat het domein is doorgevoerd, zodat je je bijgewerkte aanmeldingspagina kunt zien.

Selecteer Mijn merk in de linkerbovenhoek om terug te keren naar E-mail & Office -dashboard. Je ziet een voorbeeld van je opgeslagen aanmeldingspagina.

Publicatie van pagina ongedaan maken

1. Meld je aan bij je E & Office -dashboard (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar Mijn merk .
  3. Selecteer de pijl naast Pagina bewerken en selecteer Publiceren ongedaan maken .
    Pijl en knop publiceren ongedaan maken
  4. Selecteer Publiceren ongedaan maken om te bevestigen. Je pagina wordt opnieuw ingesteld op de algemene aanmeldingspagina.

Opmerking: Als je problemen ondervindt met je aanmeldingspagina met merknaam, moet je mogelijk je browserinstellingen bijwerken. Schakel in Firefox verbeterde trackingbeveiliging uit en selecteer in de incognitomodus van Chrome Alle cookies toestaan .

Verwante stap

• We bieden een logo -ontwerpservice waarbij onze ervaren ontwerpers je helpen een logo te maken dat past bij je voorkeuren, bedrijf en stijl.

Meer informatie

• Maak een bladwijzer van je aanmeldingspagina, email.yourdomail.tld , zodat jij en je team eenvoudig toegang hebben tot e-mail. Als je domein bijvoorbeeld coolexample.com is , is je aanmeldingspagina email.coolexample.com .
  • Een andere manier om je merk te promoten, is met aangepaste e -mailhandtekeningen .