Webbouwer 7 Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Beheer mijn menu in Webbouwer V7

Locu wordt buiten gebruik gesteld en is na half oktober 2020 niet meer toegankelijk. Begin september 2020 maken we automatisch een pdf-versie van je menu voor je en plaatsen deze in je account.

Zodra het Locu -menu is uitgeschakeld, moet je de widget verwijderen en je website opnieuw publiceren. Anders wordt er een foutmelding weergegeven wanneer klanten je website bezoeken.

Als je in de toekomst menu's wilt beheren, voeg je een link naar een PDF van je menu in of embed je een afbeelding van je menu. Je hebt ook de mogelijkheid om menu's van derden in te sluiten.

Als je je site verplaatst naar Website Builder, voeg dan een menu- of prijslijstsectie toe aan je website.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Site bewerken.
  4. Verwijder de menuwidget.
    1. Selecteer de pagina met je menu.
    2. Selecteer je menu en selecteer vervolgens het verwijderpictogram om de widget te verwijderen.
  5. Voeg je PDF -menu toe aan je site met behulp van een widget (knop, afbeelding, link, etc.).
    1. Voeg bijvoorbeeld een knopwidget toe.
    2. Selecteer de knopinstellingen met het tandwielpictogram.
    3. Selecteer de bestandsnaam van het PDF -menu in de bestemming voor koppelingen. (Het kan beginnen met GetFound.)
    4. Selecteer Opslaan.
  6. Selecteer Publiceren om je site opnieuw te publiceren.