Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Beheer van e-mailplannen en adressen

U kunt uw e-mailplannen en -adressen beheren met het Workspace Control Center.

1. Inloggen Werkruimtecontrolecentrum . Voer uw GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Aanmelden (uw Workspace e-mailadres en wachtwoord werken hier niet).
  2. Klik E-mail bekijken .
  3. Van de Gereedschap menu, selecteer Bekijk alle e-mailplannen .

Notitie: Om een e-mailplan te hernoemen, in het Bekijk door menu aan de rechterkant, klik op Plannen , Klik Alle plannen en klik vervolgens op de naam van het e-mailplan waarvan u de naam wilt wijzigen. Klik vervolgens bovenaan de lijst met e-mailadressen voor het geselecteerde plan aan de rechterkant op Hernoemen . In de Plan naam voer een nieuwe naam in voor het geselecteerde e-mailplan.

4. Vouw het e-mailabonnement uit dat het adres of de adressen bevat die u wilt beheren.
  5. Gebruik de selectievakjes om het adres of de adressen te selecteren die u wilt beheren.
  6. Optioneel: Klik naast de naam van het plan op Account toevoegen om een nieuw e-mailadres toe te voegen aan het e-mailplan.
  7. Beweeg de muis over een e-mailadres om het optiemenu te openen, waar u:
    • Wijzig wachtwoord
    • Accounts wisselen
    • Verwijder het adres
    • Open het e-mailconfiguratiecentrum
    • Bewerk de instellingen van het e-mailadres
  8. Klik OK of Opslaan om uw wijzigingen te bevestigen.

Meer informatie

Gerelateerde stap