Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Beheer van meervoudige authenticatie

Nadat je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingesteld voor Microsoft 365, kun je terugkeren naar je MFA-instellingen om te wijzigen hoe je je e-mailaccount verifieert.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Voer de verificatiecode in die naar je telefoon is verzonden of gebruik de Microsoft Authenticator -app om te bewijzen dat je gemachtigd bent om je e -mailaccount te gebruiken.
  3. Nadat je je hebt aangemeld, ga je naar de pagina Aanvullende beveiligingsverificatie . Er zijn twee secties die je kunt beheren:
    • Wat is je voorkeursoptie? — Kies je standaard verificatieoptie.
    • Hoe zou je willen reageren? — Je kunt een of meer opties kiezen voor het verifiëren van je account.

Opmerking: als je de voorkeursauthenticatie -optie gaat wijzigen, moet je ervoor zorgen dat het veld voor die optie is ingevuld in de sectie hoe wil je reageren. Bijvoorbeeld:

• Als je overschakelt van een verificatietelefoon naar een kantoortelefoon , moet je de kantoortelefoon laten controleren met een ingevoerd nummer.
• Als je overschakelt van Verificatietelefoon naar Verificatie -app of Token , moet je de optie Verificatie -app of Token selecteren en de Verificatie -app instellen selecteren.

Meer informatie

Opmerking: hoewel we voor dit proces linken naar Azure, is onze support voor Azure ActiveDirectory beperkt. We bieden informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven de producten van derden niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten.