Beheerde WordPress: sFTP-, SSH- en phpMyAdmin-referenties

Beheerde WordPress is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en het is daarom niet waarschijnlijk dat je toegang nodig hebt tot het back-end van je account. Als dat toch nodig is, bieden wij je toegang tot:

• sFTP voor het beheren van je accountbestanden
  • SSH voor het beheren van je account vanaf de opdrachtregel — Hierbij beschik je niet over hoofdmaptoegang (alleen beschikbaar bij Zakelijk- en Professioneel-accounts)
  • phpMyAdmin voor het beheren van de database van je account

SSH-toegang is alleen beschikbaar voor Zakelijk en Professioneel Beheerde WordPress-abonnementen.

De locaties van je sFTP-, SSH- en phpMyAdmin-referenties

1. Meld je aan bij Gateway met behulp van je GoDaddy aanmelding.
  2. Klik onder de WordPress-hostingsite die je wilt gebruiken op Instellingen.
  3. Ga naar het tabblad SSH en sFTP of Database.
  4. Als je SSH nog niet hebt ingeschakeld en je dit wilt gebruiken, selecteer je SSH inschakelen.
  5. Klik op Wachtwoord in/uitschakelen als je het te gebruiken wachtwoord wilt weergeven.

Je kunt dit wachtwoord niet wijzigen.

6. Klik op OK.

sFTP

Je kunt deze informatie gebruiken om verbinding te maken met je account via een FTP-client van derden, zoals FileZilla. Zie de sectie Verbinding maken met je hostingaccount via FileZilla van het volgende artikel voor meer informatie: Verbinding maken met je hostingaccount via FileZilla (FTP).

Aangeraden wordt om het IP-adres van je hostingaccount (meer informatie) te gebruiken als de host je FTP-client.

Wanneer je verbinding maakt, kom je met sommige FTP-clients in de hoofdmap van de server terecht. Voer op dit punt de startmap in en ga vervolgens naar de map voor je gebruikersnaam.

Je websitebestanden bevinden zich in de map html.

Beheerde WordPress maakt verbinding met sFTP via poort 22. Het is niet mogelijk om niet-sFTP-verbindingen (d.w.z. FTP) gebruiken.

SSH

Je kunt deze informatie gebruiken om verbinding met je account te maken via SSH met behulp van een toepassing, zoals PuTTy (Windows) of OpenSSH (Mac/Linux).

Beheerde WordPress-klanten beschikken niet over hoofdmaptoegang tot hun accounts.

phpMyAdmin

Als je je wilt aanmelden bij phpMyAdmin, klik je op de phpMyAdmin-URL en vervolgens meld je je aan met de verstrekte referenties.