Bekijk de redenen voor het mislukken van een vooraf ingesteld profiel

Niet alle domeinen komen in aanmerking voor vooraf ingestelde profielinstellingen . Als je domein niet kan worden toegevoegd aan een vooraf ingesteld profiel , betekent dat niet dat er een domeinprobleem is. Bekijk de mogelijke redenen voor het mislukken van een domein in je account.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer in het menu Instellingen Vooraf ingestelde profielen beheren.
    vooraf ingestelde profielen beheren
  3. Selecteer Beoordeling mislukt naast je vooraf ingestelde profielnaam.
  4. Bekijk het rapport om te bepalen waarom het domein niet is toegevoegd aan je vooraf ingestelde profiel.

Meer informatie

• Organiseer je domeinen nog verder met Mappen.