Bekijk de statistieken van je campagne

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Als je een e-mailcampagne verstuurt, kun je de resultaten alleen controleren door naar de statistieken te kijken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account als je dit nog niet hebt gedaan. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik in de campagne die je wilt gebruiken op meer statistieken.
    Klik op de knop meer statistieken

Opmerking: Als je op de knop Statistieken klikt, worden de statistieken van de meest recente mailing van een campagne weergegeven.

3. Klik in het linkerdeelvenster op een statistiektype om gecombineerde statistieken voor alle mailings van de campagne te bekijken.
    Campagnestatistieken

Lijst van statistieken

Met de volgende tabel krijg je beter inzicht in de afzonderlijke statistieken.

Bekijk de mailingstatistieken voor dezelfde campagne.

Om de resultaten van meerdere mailings in dezelfde campagne te bekijken, klik je op de link Alle verzonden berichten onderaan de pagina Statistieken .
 Klik op Alle verzendingen weergeven

Wat zijn Klikprestaties?

Klikprestaties brengen de sterkte van elke URL in uw campagne visueel in kaart. GoDaddy Email Marketing verdeelt het totale aantal klikken voor een specifieke mailing over alle actieve links in de campagne. Elke URL toont het totale percentage van alle ontvangen klikken, samen met het unieke en totale aantal klikken.

Klik op prestaties

Meer informatie

Soort statistiekBeschrijving
VerzondenDeze contactpersonen hebben een marketingmailing ontvangen. Als de cijfers niet zijn wat je had verwacht, bekijk dan onze handleidingen om een lijst uit te sluiten en niet opnieuw te verzenden.
GeaccepteerdDeze contactpersonen hebben je e-mail ontvangen. Als ze de e-mail hebben geopend, op links hebben geklikt of de e-mail hebben doorgestuurd, verschijnt dat in de statistieken 'Geactiveerd' en 'Bekeken'.
TeruggestuurdDeze contactpersonen hebben je mailing niet ontvangen.
BekekenDeze contactpersonen hebben je e-mail geopend.
VerloofdDeze contactpersonen hebben op een koppeling geklikt of je e -mail gedeeld via Doorsturen naar een vriend of een knop voor sociaal delen .
DoorgestuurdDeze contactpersonen hebben je e-mail naar een vriend doorgestuurd.
GroeiMeet het totaalaantal nieuwe abonnees en personen die zich hebben uitgeschreven als gevolg van je mailing.
Gemarkeerd als spamDeze contactpersonen hebben je e-mail als ongewenst gemarkeerd in hun postvak.