Bekijk het NGINX -foutenlogboek

NGINX wordt vaak gebruikt als een webserver (in plaats van Apache) om de prestaties van een website te versnellen. Het wordt, net als PHP-FPM, gebruikt om bronnen beter te gebruiken op sites met veel verkeer.

Waarom moet ik dit logboek bekijken?

• Je site werkt niet zoals bedoeld.
  • Je site vertoont af en toe fouten.
  • Je site is traag of draait gewoon en wordt nooit geladen.

Log locatie

/var/log/nginx/error.log

Hoe kan ik dit logboek bekijken?

SSH stelt je in staat om het volledige logboek te openen, te bekijken en te bewerken met tools zoals vim of grep .

Voorbeeldfouten gevonden in een NGINX -logboek

2022/01/22 03:39:16 [fout] 1032#1032: *221720 stroomopwaarts voortijdig gesloten verbinding tijdens het lezen van antwoordheader van stroomopwaarts, client: 10.22.189.173, server: acoolexample.server, aanvraag: "GET/HTTP/1.1 ", stroomopwaarts:"http://127.0.0.1:5003/ ", host:" acoolexample.com "
2021/09/27 09:10:09 [error] 31358#31358: *607 FastCGI verzonden in stderr:" PHP -bericht: PHP -waarschuwing: fopen (/usr/share/nginx/package /learning-platform-38/learning-platform-prod/wp-content/uploads/wp-file-manager-pro/fm_backup/index.php): kan de stream niet openen: bestand of map in/usr/share/niet nginx/package/learning-platform-38/learning-platform-prod/wp-content/plugins/wp-file-manager/file_folder_manager.php on line 59PHP bericht: PHP Waarschuwing: fclose () verwacht dat parameter 1 resource, bool is gegeven in /usr/share/nginx/package/learning-platform-38/learning-platform-prod/wp-content/plugins/wp-file-manager/file_folder_manager.php op regel 60 "tijdens het lezen van de responsheader van upstream, client : 10.39.68.231, server: acooldomain.server, aanvraag: "GET / HTTP / 2.0", upstream: "fastcgi://127.0.0.1:9000 ", host:" learning.acooldomain.com "
2021/07/01 00:15:04 [error] 1340#0: *490 open ()"/usr/share/nginx/html/nginx_status "mislukt (2: Nee zoals bestand of map), client: 127.0.0.1, server: _, aanvraag: "GET /nginx_status HTTP /1.1", host: "localhost"

Verwante stappen

Bekijk het PHP -foutenlogboek .

Meer informatie

Zoek en bekijk webserverlogboeken .