Bekijk kassa-invoegtoepassingen

Zodra een klant een bestelling plaatst die een add-on bevat, kun je de details bekijken die ervoor zijn ingediend bij het beheren van de bestelling.

Vereist: WooCommerce Checkout Add-Ons is een premium WooCommerce-extensie die wordt meegeleverd met Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores of als een zelfstandige aankoop.
  1. Meld je aan bij WordPress .
  2. Ga naar WooCommerce en selecteer Bestellingen .
  3. Afhankelijk van de kenmerken die je selecteert, worden add-ons weergegeven in het scherm Bestellingen weergeven. Indien geselecteerd, kunt u ook sorteren en filteren op add-on.
  4. Zoek en selecteer de bestelling die je wilt beheren. De add-ons verschijnen onder de producten op de pagina Bestelling bewerken .
    • Om het uploaden van een bestand te bekijken, selecteer je de koppeling Geüploade bestand. Uploads kunnen ook worden bekeken in de mediabibliotheek .
Opmerking: klanten kunnen de add-onvelden en eventuele bijbehorende prijsaanpassingen bekijken in hun bestelgegevens na het afrekenen.

Meer info