Bekijk je PHP -versie in Plesk -hosting

Je kunt je PHP-versie rechtstreeks in het Plesk-venster controleren.

1. Klik op je Plesk homepage, onder het domein dat je wilt bekijken, op Meer weergeven.
    1. Niet in Plesk? Meld je aan bij je GoDaddy-account.
    2. Klik naast het Plesk-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    3. Klik Plesk-beheerder .
    4. Voer de hiervoor beschreven Stap 1 uit.
  2. Onder PHP-instellingen zie je je huidige PHP-versienummer.
    Je PHP-versie weergeven

Opmerking: met Plesk -hosting kun je voor elk domein verschillende versies van PHP hebben. Als je de PHP -versie voor meerdere domeinen controleert, moet je deze stappen voor elk domein herhalen.