Bekijk je PHP -versie in Windows Hosting

Je kunt je PHP-versie rechtstreeks in het Plesk-venster controleren.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  3. In het account Dashboard, selecteert u Plesk Admin.
  4. Onder PHP -instellingen zie je je huidige PHP -versienummer.
    Bekijk je PHP -versie

Opmerking: met Plesk -hosting kun je voor elk domein verschillende versies van PHP hebben. Als je de PHP -versie voor meerdere domeinen controleert, moet je deze stappen voor elk domein herhalen.