Accountbeheer Help

Bekijk mijn GoDaddy-ontvangstbewijzen

Bekijk je afgelopen aankopen op je pagina Bestelgeschiedenis. Filter op domeinnaam, ontvangstbewijsnummer, datumbereik of betaalmethode en download of print je ontvangstbewijzen. Om een ontvangstbewijs te bekijken, klik je op het bestelnummer.

Een ontvangstbewijs downloaden

1. Ga naar je GoDaddy-pagina Bestelgeschiedenis -pagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Klik naast het ontvangstbewijs dat je wilt downloaden op het selectievakje.
    selecteer het selectievakje
  3. Selecteer Exporteer als CSV. Het bestand wordt gedownload.
    selecteer exporteer als csv

Een ontvangstbewijs afdrukken

1. Ga naar je GoDaddy-pagina Bestelgeschiedenis -pagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Selecteer het Bestelnummer. De informatie over het ontvangstbewijs, zoals het factureringsadres, betaalgegevens en het gekochte product, wordt weergegeven.
    selecteer bestelnummer
  3. Selecteer Afdrukken als PDF. Het ontvangstbewijs wordt als pdf geopend.
    selecteer afrukken als pdf