Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bekijk of wijzig het standaard-/indexbestand in mijn Windows -hostingaccount

Het standaardbestand van je Windows -hostingaccount wordt weergegeven wanneer bezoekers naar je site gaan. Voor de meeste mensen is dat de "startpagina" van hun site. De daadwerkelijke bestandsnaam voor de startpagina is vergelijkbaar met index.htm of default.htm, afhankelijk van hoe je je site hebt gemaakt.

Als uw startpagina niet wordt weergegeven wanneer u surft naar uw domeinnaam, zorg ervoor dat Plesk weet welk bestand op zoek naar eerste. Hier leest u hoe u Plesk kunt openen en instellen.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Plesk -account dat je wilt gebruiken de optie Beheren .
  3. Selecteer Plesk Admin .
  4. Selecteer Virtuele mappen .
  5. Selecteer Directory -eigenschappen .
  6. Wijzig in de sectie Documenten in het veld Standaardzoekvolgorde voor documenten de volgorde van de bestandsnamen die worden weergegeven of voer de nieuwe bestandsnaam in die je wilt gebruiken.

Als de startpagina van je website bijvoorbeeld Default.htm heet, selecteer je Default.htm in de lijst en selecteer je vervolgens meerdere keren Up totdat Default.htm boven aan de lijst staat.

7. Klik onderaan de pagina op OK .