Belastinginformatie voor begunstigden instellen in CashParking

Om inkomsten te ontvangen uit je CashParking® -domeinen, moet je ten minste één begunstigde -account instellen om aan je CashParking -account te koppelen. Je begunstigde -account bevat alle benodigde belastinginformatie voor je gegenereerde inkomsten. Voor meer informatie over het aanmaken van een begunstigde -account, zie Je begunstigden koppelen aan je CashParking -account .

De exacte procedure voor het instellen van uw begunstigde -account is afhankelijk van uw huidige woonplaats en belastingstatus. Amerikaanse staatsburgers of permanente ingezetenen kunnen belastinginformatie indienen via ons online formulier. Buitenlandse begunstigden kunnen geen online belastinggegevens indienen.

Je kunt belastinggegevens instellen voor particulieren, eenmanszaken, partnerschappen, bedrijven en andere (entiteiten).

Belastinggegevens instellen voor particulieren

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op CashParking .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in het menu Instellingen op Instellingen begunstigde .
  5. Klik op de hyperlink Begunstigde toevoegen.
  6. Klik in het gedeelte Belastinggegevens op Instellen .
    Naam
    Voer je voornaam, middelste initiaal en achternaam in.
    Burgerservicenummer
    Voer uw burgerservicenummer in.
    Adres 1, 2
    Voer je woonadres in.
    Plaats, postcode, staat, land
    Geef je woonplaats, postcode, staat en land op.
    Vrijgesteld van 1099 -rapportage
    Als je bent vrijgesteld van 1099 -rapportage, selecteer je een optie die overeenkomt met je vrijgestelde status. Raadpleeg het gedeelte Belastinginformatie onderaan het formulier voor meer informatie.
  7. Klik op OK.
  8. Klik op Verzenden .

Belastinginformatie instellen voor een eenmanszaak

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op CashParking .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in het menu Instellingen op Instellingen begunstigde .
  5. Klik op de hyperlink Begunstigde toevoegen.
  6. Klik in het gedeelte Belastinggegevens op Instellen .
  7. Selecteer Eenmanszaak in de lijst Btw -status selecteren.
  8. Vul het volgende in:
    Bedrijfseigenaar
    Voer de voornaam, middelste initiaal en achternaam van de bedrijfseigenaar in.
    Burgerservicenummer of werkgeversidentificatienummer
    Voer het burgerservicenummer of werkgeversidentificatienummer in dat aan het bedrijf is gekoppeld.
    Adres 1, 2
    Voer het bedrijfsadres in.
    Plaats, postcode, staat, land
    Geef de plaats, postcode, staat en landcode op waar het bedrijf is gevestigd.
    Vrijgesteld van 1099 -rapportage
    Als het bedrijf is vrijgesteld van 1099 -rapportage, selecteert u een optie die de vrijgestelde status weerspiegelt. Raadpleeg het gedeelte Belastinginformatie onderaan het formulier voor meer informatie.
  9. Klik op OK.
  10. Klik op Verzenden .

Belastinginformatie instellen voor een partnerschap

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op CashParking .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in het menu Instellingen op Instellingen begunstigde .
  5. Klik op de hyperlink Begunstigde toevoegen.
  6. Klik in het gedeelte Belastinggegevens op Instellen .
  7. Selecteer Partnerschap in de lijst Btw -status selecteren.
  8. Vul het volgende in:
    Naam partnerschap
    Voer de naam van het partnerschap in.
    Werkgever -ID -nummer
    Voer het werkgevers -ID -nummer in dat is gekoppeld aan het partnerschap.
    Adres 1, 2
    Voer het adres of het partnerschap in.
    Plaats, postcode, staat, land
    Geef de plaats, postcode, staat en landcode op waar het partnerschap zich bevindt.
    Vrijgesteld van 1099 -rapportage
    Als het partnerschap is vrijgesteld van 1099 -rapportage, selecteert u een optie die de vrijgestelde status weerspiegelt. Raadpleeg het gedeelte Belastinginformatie onderaan het formulier voor meer informatie.
  9. Klik op OK.
  10. Klik op Verzenden .

Belastinginformatie instellen voor een bedrijf

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op CashParking .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in het menu Instellingen op Instellingen begunstigde .
  5. Klik op de hyperlink Begunstigde toevoegen.
  6. Klik in het gedeelte Belastinggegevens op Instellen .
  7. Selecteer Bedrijf in de lijst Btw -status selecteren.
  8. Vul het volgende in:
    Officiële naam bedrijf/entiteit
    Voer de wettelijke naam van het bedrijf of de entiteit in.
    Werkgever -ID -nummer
    Voer het werkgevers -ID -nummer in dat is gekoppeld aan het bedrijf of de entiteit.
    Adres 1, 2
    Voer het adres van het bedrijf of de entiteit in.
    Plaats, postcode, staat, land
    Geef de plaats, postcode, staat en landcode op waar het bedrijf of de entiteit is gevestigd.
    Vrijgesteld van 1099 -rapportage
    Als het bedrijf of de entiteit is vrijgesteld van 1099 -rapportage, selecteert u een optie die de vrijgestelde status weerspiegelt. Raadpleeg het gedeelte Belastinginformatie onderaan het formulier voor meer informatie.
  9. Klik op OK.
  10. Klik op Verzenden .

Belastinginformatie instellen voor een entiteit

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op CashParking .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in het menu Instellingen op Instellingen begunstigde .
  5. Klik op de hyperlink Begunstigde toevoegen.
  6. Klik in het gedeelte Belastinggegevens op Instellen .
  7. Selecteer Overig in de lijst Btw -status selecteren en geef vervolgens de btw -status op.
  8. Vul het volgende in:
    Entiteitsnaam
    Voer de entiteitsnaam in.
    Werkgever -ID -nummer
    Voer het werkgevers -ID -nummer in dat aan de entiteit is gekoppeld.
    Adres 1, 2
    Voer het adres van de entiteit in.
    Plaats, postcode, staat, land
    Geef de plaats, postcode, staat en landcode op waar de entiteit zich bevindt.
    Vrijgesteld van 1099 -rapportage
    Als de entiteit is vrijgesteld van 1099 -rapportage, selecteert u een optie die de vrijgestelde status weerspiegelt. Raadpleeg het gedeelte Belastinginformatie onderaan het formulier voor meer informatie.
  9. Klik op OK.
  10. Klik op Verzenden .

Opmerking: raadpleeg een advocaat of belastingdeskundige om te bepalen welke meldingsmethode de juiste is.