Bescherm mijn server tegen brute force -aanvallen

Een brute force -aanval op je VPS of Dedicated server is een geautomatiseerde poging om je wachtwoorden of wachtwoordzinnen te raden, of om verborgen pagina's en inhoud te vinden. Dit is een van de redenen waarom beveiligingsexperts altijd lange of complexe wachtwoorden aanbevelen, omdat het hacken veel langer duurt.

De beste manier om je Linux -server te beschermen tegen brute force -aanvallen, is door cPHulk in te stellen, een functie van cPanel die is ontworpen om dit soort aanvallen te stoppen.

cPHulk overzicht en configuratie

Opmerking: Deze koppelingen brengen je naar cPanel/WHM -documentatie voor cPHulk.

• Overzicht : beschrijft cPHulk en wat het doet om te helpen tegen brute force -aanvallen.
  • CPHulk inschakelen : Schakel cPHulk -bescherming in.
  • Configureer cPHulk : begrijp de opties en stel deze in om aan uw behoeften te voldoen.