Bestanden uploaden

Je hostingaccount heeft ingebouwd bestandsbeheer dat je kunt gebruiken om bestanden naar je hostingaccount te uploaden.

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in de sectie Extra op Bestandsbeheer.
  5. Gebruik de mapstructuur om de map te selecteren waarnaar je het bestand wilt uploaden.
  6. Klik op Uploaden.
  7. Selecteer Bestand toevoegen of Map toevoegen. Je kunt maximaal 250 MB tegelijk uploaden.
  8. Selecteer het bestand dat of de map die je wilt uploaden.
  9. Klik op Uploaden.