Beheerde WordPress Help

Bestanden uploaden met SFTP

Met SFTP kun je bestanden uploaden naar je beheerde Managed WordPress-account. Dit is handig als je grote bestanden wilt uploaden naar je WordPress-site of als je een aangepast thema of plug-in handmatig moet installeren.

Vereist: Je hebt een FTP-app (File Transfer Protocol) nodig om content te uploaden via SFTP (Secure FTP). Er zijn veel externe FTP-apps beschikbaar. We raden FileZilla aan.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op de pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer voor de site die je wilt gebruiken Instellingen in het menupictogram menu.

Instellingen selecteren
  4. Zoek onder Productiesite de SSH/SFTP-aanmelding en selecteer vervolgens Wijzigen.
    Selecteer wijzigen om sftp-info te bekijken
  5. Kopieer de Hostnaam om in je FTP-app te gebruiken en selecteer vervolgens Nieuwe aanmelding aanmaken.
  6. Selecteer opnieuw Nieuwe aanmelding aanmaken.

Opmerking: Je huidige gebruikersnaam en wachtwoord voor SFTP worden verwijderd.

7. Kopieer de nieuwe Gebruikersnaam en het nieuwe wachtwoord zodat je deze kunt gebruiken in je FTP-app en selecteer vervolgens Sluiten.
  8. Vul in je FTP-app de host, de gebruikersnaam, het wachtwoord en de poort in. Selecteer Quickconnect als je FileZilla gebruikt:

selecteer Quickconnect
  9. Het bericht Onbekende hostsleutel wordt weergegeven. Controleer of de host overeenkomt met je domein en selecteer OK.
    host controleren en OK selecteren
  10. Nadat je FTP-app verbinding heeft gemaakt met je account, kun je je bestanden uploaden via slepen en neerzetten.
    bestanden slepen en neerzetten