Beheerde WordPress Help

Bestanden uploaden met SFTP

Met SFTP kun je bestanden uploaden naar je beheerde WordPress-account. Dit is handig voor het beheren van uploads van grote bestanden naar je WordPress-website, of als je je WordPress-website handmatig wilt wijzigen, bijvoorbeeld als je een aangepast thema of een plug-in wilt installeren.

Vereist: Je hebt een FTP-client (File Transfer Protocol) nodig om content te uploaden via SFTP (Secure FTP). Er zijn veel externe FTP-clients beschikbaar. We raden FileZilla aan.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer voor de website die je wilt gebruiken Instellingen in het menupictogram menu.

instellingen selecteren
  4. Ga op het tabblad Instellingen onder Productiesite naar SFTP/SSH-gegevens en selecteer Weergeven.
    weergeven selecteren om sftp-info te bekijken
  5. Kopieer je hostnaam, gebruikersnaam en wachtwoord. Je hebt deze nodig om je aan te melden met je FTP-client.
    je sftp-info kopiëren
  6. Vul de host, de gebruikersnaam, het wachtwoord en de poort in je FTP-client in. Selecteer Snelverbinden als je Filezilla gebruikt:

selecteer Snelverbinden
  7. Het bericht Onbekende hostsleutel wordt weergegeven. Controleer of de host overeenkomt met je domein en selecteer OK.
    host controleren en OK selecteren
  8. Nadat je FileZilla-client verbinding heeft gemaakt met je account, kun je je bestanden uploaden via slepen en neerzetten.
    bestanden slepen en neerzetten