Betalingsmethoden toevoegen

Je kunt Stripe-, Square- en PayPal-betalingen voor je webwinkel instellen als onderdeel van het eCommerce-abonnement. Bij alle abonnementen (behalve Persoonlijk) kun je een PayPal-knop toevoegen voor een schenking of één artikel. Square is alleen beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië.

Opmerking: Voor elke betalingsmethode moet je je aanmelden bij een bestaand account of moet je een account maken.
Gebruik de PayPal Express-kassafunctie als je een PayPal Business-account nodig hebt. Persoonlijke Paypal-accounts accepteren alleen betalingen van andere Paypal-gebruikers.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Klik in het deelvenster Winkel beheren op Openen.
    Klik naast Winkel beheren op Openen
  4. Klik in de bovenste balk op Winkel en kies Betalingen.
  5. Klik in het venster Betalingen op Koppelen naast de betalingsmethode die je wilt toevoegen en volg de aanwijzingen om deze toe te voegen of in te stellen. (Je kunt meer dan één betalingsmethode toevoegen, maar je moet deze dan wel één voor één toevoegen.)
    Klik op Koppelen naast de betalingsmethode
  6. Volg de afzonderlijke aanwijzingen van de website voor het instellen of inschakelen van de geselecteerde betalingsmethode.

Opmerking: Nadat je een betalingsmethode hebt gekoppeld, kun je de bijbehorende accountinstellingen wijzigen door terug te keren naar dit deelvenster en op Dashboard weergeven te klikken. Je kunt een account uit je winkel verwijderen door op Ontkoppelen te klikken.
    Klik op Dashboard weergeven of Ontkoppelen

7. Als je de Apple Pay-knop wilt weergeven voor je Stripe-account, ga je naar je gepubliceerde winkel op een apparaat waarop Apple Pay is ingeschakeld en open je een productpagina. Deze pagina wordt weergegeven, zoals de klanten deze te zien krijgen.
    Apple Pay-knop bij de kassa

Opmerking: De Apple Pay-knop wordt ook weergegeven op de kassapagina.