Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bewaar en exporteer e -mails met Thunderbird

Er is een gratis manier om e -mails te exporteren met Thunderbird op Mac of Windows. Vervolgens kun je je e -mailaccount toevoegen en de e -mails vanuit je inbox en outbox opslaan als .eml -bestanden. Nadat je e -mails zijn opgeslagen als .eml -bestanden, kun je ze uploaden naar de meeste e -mailclients, waaronder Outlook.

Voordat je je e -mails kunt opslaan als .emls, moet je:

Exporteer e -mails als .eml -bestanden

Het opslaan van je e -mails als .eml -bestanden werkt voor alle e -mailmappen in je inbox en verzonden e -mails.

1. Open de map Postvak IN met de e -mails die je wilt opslaan en exporteren.
  2. Selecteer alle e -mails die je wilt opslaan.
  3. Klik met de rechtermuisknop, klik op Geselecteerde e -mails opslaan en selecteer EML -indeling .
  4. De laatste map die je hebt gemaakt, wordt weergegeven. Mogelijk moet je ernaar zoeken als deze niet als standaardmap wordt geopend.
  5. Klik op Openen . Je e -mails worden opgeslagen als .eml -bestanden in de map, afhankelijk van het aantal e -mails kan dit enkele minuten duren.

Herhaal het proces voor alle e -mails in mappen die je wilt opslaan en exporteren.

Importeer .eml -bestanden naar Outlook of andere e -mailclients

1. Open Outlook, maak nieuwe mappen waarin je je oude e -mails kunt opslaan. (Klik met de rechtermuisknop in een sectie van je keuze > Nieuwe map > Voer de mapnaam in > Tik op Enter .
  2. Open op je computer de map (pen) waarin je je e -mails hebt opgeslagen als bestanden.
  3. Sleep de .eml -bestanden naar je nieuwe Outlook -map. Je .eml -bestanden worden toegevoegd aan Outlook als nieuwe e -mails die je altijd kunt openen.

Je kunt hetzelfde type proces gebruiken om e -mailbestanden naar andere e -mailclients te verplaatsen.