Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bewerk algemene PHP -instellingen in mijn Plesk -hostingaccount

Je kunt je Plesk -hostingaccount aanpassen via de algemene PHP -instellingen in het Plesk -beheergedeelte van je account. Aangepaste php -instellingen maken het mogelijk om variabelen te beheren, zoals uploadgroottes, time -outs van bestanden en resourcelimieten. Je kunt algemene instellingen in het dashboard bewerken en meer geavanceerde variabelen kunnen worden bewerkt met het .user.ini -bestand.

Opmerking: De prestatie- en beveiligingsinstellingen kunnen niet worden bewerkt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Plesk Admin
  3. Klik op PHP -instellingen onder de domeinnaam die je bewerkt.
    klik op php -instellingen

Opmerking: Als je PHP -instellingen niet ziet, klik je op de optie voor MEER WEERGEVEN .

4. Kies onder Algemene instellingen naast de richtlijn die je wilt bewerken de gewenste optie in het vervolgkeuzemenu.bewerk de standaard php -instellingen
  5. Klik op Toepassen en klik vervolgens op OK om de wijzigingen te bevestigen
  6. Om er zeker van te zijn dat je wijzigingen van kracht worden, raden we aan om je groep van toepassingen te recyclen .