Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bewerk bestanden in mijn Linux Hosting-account

Hier leest u hoe u de cPanel File Manager gebruikt om de inhoud van een op tekst gebaseerd bestanden in uw Linux Hosting-account.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Selecteer Beheren onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken.
    klik op beheren
  3. In de linkerbovenhoek van het account Dashboard , selecteer Bestandsbeheer .
    selecteer bestandsbeheer
  4. Gebruik in de cPanel Bestandsbeheer de mappenboom om naar het bestand te bladeren dat u wilt bewerken.
  5. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Bewerk .
  6. (Optioneel) Selecteer de coderingsopties die u wilt gebruiken en selecteer vervolgens Bewerk .
  7. Bewerk uw bestand en selecteer Wijzigingen opslaan .
  8. Selecteer Dichtbij om terug te gaan naar de hoofdpagina van Bestandsbeheer.