Bewerk bestanden in mijn Linux -hostingaccount

Hier leest u hoe u de cPanel File Manager gebruikt om de inhoud van op tekst gebaseerde bestanden in uw Linux-hostingaccount te bewerken.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
  3. Selecteer onder Websites Bestandsbeheer voor het domein dat je wilt gebruiken.
  4. Gebruik in cPanel Bestandsbeheer de mappenboom om naar het bestand te bladeren dat je wilt bewerken.
  5. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Bewerken .
  6. (Optioneel) Selecteer de coderingsopties die je wilt gebruiken en selecteer vervolgens Bewerken .
  7. Bewerk je bestand en selecteer vervolgens Wijzigingen opslaan .
  8. Selecteer Sluiten om terug te gaan naar de hoofdpagina van Bestandsbeheer.