Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bewerk bestanden in Plesk -hosting

Je kunt de inhoud van tekstbestanden op je hostingaccount bewerken.

Opmerking: voordat je wijzigingen aanbrengt, raden we aan om een kopie van je bestanden te maken .

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in de navigatie bovenaan op het tabblad Bestand.
  5. Klik op naast de naam van het bestand dat je wilt gebruiken en klik vervolgens op Bewerken in ... voor het type editor dat je wilt gebruiken.
  6. Bewerk je bestand en klik vervolgens op OK .