Bewerk de instellingen van mijn e -mailadres

Nadat je een e -mailadres in ons systeem hebt ingesteld, kun je de instellingen ervan bewerken in het Workspace Control Center. Je kunt maar aan één e -mailadres tegelijk wijzigingen aanbrengen.

1. Inloggen Werkruimtecontrolecentrum . Voer uw GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Aanmelden (uw Workspace e-mailadres en wachtwoord werken hier niet).
  2. Klik E-mail bekijken .
  3. Van de Gereedschap menu, selecteer Bekijk alle e-mailplannen .
  4. Vouw het e-mailabonnement uit dat het adres of de adressen bevat die u wilt beheren.
  5. Klik op het e -mailadres dat je wilt bewerken.
  6. (Optioneel) Op het tabblad Instellingen kun je het wachtwoord van het e-mailaccount wijzigen, opslagruimte voor het adres toewijzen of van het adres een verzamelnaam maken. Selecteer het volgende of voer het in:
    • Wachtwoord wijzigen - Voer je wachtwoord voor dit adres in.
    • Wachtwoord bevestigen -Voer je wachtwoord opnieuw in.
    • Ruimte voor deze mailbox - Voer de hoeveelheid opslagruimte in die je aan dit adres wilt toewijzen.
    • (Optioneel) Maak van dit postvak een catchall - Selecteer als je wilt dat deze e -mail alle berichten ontvangt die zijn geadresseerd aan een onjuist e -mailadres voor een domein.
      Je hebt bijvoorbeeld drie e -mailadressen ingesteld voor coolexample.com; info@coolexample.com, sales@coolexample.com en webmaster@coolexample.com, kun je info@coolexample.com instellen als een catch-all e-mailaccount. Vervolgens worden alle e-mailberichten die zijn verzonden naar manager@coolexample.com (of een ander ongeldig e-mailadres) verzonden naar het catch-all-account (info@coolexample.com).
  7. (Optioneel) Op het tabblad Gerelateerde producten kun je dit e -mailadres aan andere producten koppelen. Selecteer het volgende of voer het in:
    • Agenda - Selecteer om dit e -mailadres in te stellen voor je Calendar -account. Geef het account op dat je wilt gebruiken en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Zie voor meer informatie
      .
    • Online Storage - Selecteer om dit e -mailadres in te stellen voor je Online Storage -account. Geef het account op dat je wilt gebruiken en voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  8. (Optioneel) Op het tabblad Geavanceerd kunt u geavanceerde instellingen voor dit e -mailadres configureren. Typ of selecteer het volgende:
    • CC verzenden naar - Voer het e -mailadres (sen) in waarnaar je een kopie wilt verzenden van elk e -mailbericht waarnaar dit adres wordt verzonden. Scheid meerdere adressen met komma's.
    • SMTP Relays per dag - Selecteer het maximumaantal berichten per dag dat je vanaf dit adres kunt verzenden.
  9. (Optioneel) Op het tabblad Automatisch antwoorden kun je een automatisch antwoord sturen op elk e -mailbericht dat naar dit adres wordt verzonden. Selecteer het volgende of voer het in:
    • Automatische beantwoorder gebruiken - Selecteer om automatische berichten te activeren.
    • Bericht - Voer het bericht in dat je wilt verzenden.
    • Van naam - Selecteer dit e -mailadres om het automatische antwoord vanaf te sturen, of selecteer Aangepaste naam en voer een ander e -mailadres in om het antwoord te verzenden.
    • Onderwerp - Selecteer Origineel onderwerp of selecteer Aangepast onderwerp en voer een onderwerp in.
    • Starttijd - Selecteer Nu starten of selecteer Starten op en selecteer de startdatum.
    • Eindtijd - Selecteer Geen eindtijd of selecteer Einde aan en selecteer de stopdatum.
    • Antwoordfrequentie - Selecteer de antwoordfrequentie voor het automatische antwoordbericht.
  10. Klik op OK om je wijzigingen te bevestigen. Het kan tot 15 minuten duren voordat de wijzigingen zijn doorgevoerd.