Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Windows Hosting (Plesk) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bewerk FTP -gebruikers in Plesk -hosting

U kunt het wachtwoord en de werkmap voor FTP -gebruikers eenvoudig bewerken.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op FTP -toegang .

    Opmerking: Als je het pictogram niet ziet, klik je op Meer weergeven in het gedeelte voor de domeinnaam die je wilt gebruiken en vervolgens op FTP -toegang .

  6. Klik op de FTP -gebruiker die je wilt aanpassen.
  7. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op OK .