Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bewerk het SQL -bestand voor importeren

Stap 4 van de Verplaats een beheerde WordPress -site naar een onbeheerde WordPress -accountreeks .

Verplicht: Je hebt een teksteditor nodig om de benodigde wijzigingen in dit SQL -bestand aan te brengen. Er zijn veel teksteditors van derden beschikbaar, we raden Notepad ++ aan . Bewerk het bestand niet in een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word.

Voordat je het gedownloade SQL -bestand kunt importeren in Exporteer de database van je site, bewerk je het om regels te verwijderen die het importproces verstoren.

1. Zoek het SQL -bestand dat je hebt geëxporteerd.
  2. Open het bestand met de teksteditor van je keuze.
  3. Zoek de volgende regels en verwijder ze:
    --Database: `voorbeeld-database-naam`-CREATE DATABASE` voorbeeld-database-naam` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci; GEBRUIK `voorbeeld-database-naam`;
  4. Sla de wijzigingen op.

Het bestand is klaar om in de volgende stap te worden geïmporteerd.