Bewerk mijn aangepaste hostnamen

Bewerk je bestaande hostnamen om de huidige instellingen te wijzigen. Deze wijzigingen zijn van invloed op de gerelateerde naamserverinstellingen en alle domeinen die momenteel de bijbehorende naamservers gebruiken, worden beïnvloed door je wijzigingen. Wees voorzichtig en controleer je instellingen voordat je hostnamen verwijdert.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer Hostnamen in hetmeer menupictogram Meer menu.
    selecteer secundaire dns
  5. Selecteer hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram naast de hostnaam die je wilt bewerken.
  6. Breng je wijzigingen aan en selecteer vervolgens Opslaan .

Opmerking: Je kunt geen hostnamen verwijderen die momenteel door een ander domein worden gebruikt. Elke wijziging die je aanbrengt, kan van invloed zijn op de werking van die domeinen. Wees voorzichtig en controleer je instellingen voordat je wijzigingen opslaat.

Gerelateerde stappen