Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bewerk producten in mijn online winkel

Nadat je fysieke producten (of digitale producten ) hebt toegevoegd, importeer je producten uit een CSV -bestand , bewerk je of voeg je productdetails toe.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer op je Dashboard Winkel en vervolgens Producten .
  4. Vouw op je Dashboard Winkel uit en selecteer vervolgens Producten .
  5. Selecteer de naam van een product om deze te bewerken of selecteer Snel bewerken .
  6. Voeg informatie toe of wijzig informatie in een van de bewerkbare velden, zoals productnaam, prijs, categorie, beschrijving of andere velden.
    Opmerking: als je varianten op je product hebt opgenomen, zoals maten voor een overhemd, selecteer je Varianten onder het vermelde product in de weergave Snel bewerken om prijzen te bewerken.
    • Square -gebruikers: Als je producten uit Square hebt geïmporteerd, kunnen uitgegrijsde velden zoals Aantal mogelijk niet worden bewerkt. De productinventaris wordt ingesteld in je Square -account, niet in de inventaris & Het tabblad Opties . Aantal wordt elke 15 minuten bijgewerkt als er wijzigingen worden gedetecteerd in je Square -account. Als er geen wijzigingen zijn, controleert Webwinkel het veld elke 30 minuten, vervolgens om de 45 minuten en vervolgens om de 60 minuten.
  7. Als je klaar bent, selecteer je Opslaan .