Blogcategorieën maken of wijzigen

Door blogcategorieën te maken en ze aan posts toe te wijzen, heb je controle over waar individuele posts worden weergegeven. Je kunt de categorieën meteen maken of ze later aanpassen.

Opmerking: Voordat je categorieën gaat maken, moet je Een blog aan mijn website toevoegen en Blogposts maken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Edit/Edit Site (Bewerken / Site bewerken).
  3. Klik op Openen in het venster Mijn blog.
    klik op de knop Mijn blog
  4. Als het venster Blog beheren wordt weergegeven, zoek je naar de post die je wilt categoriseren, klik je op de knop met drie puntjes naast de post en selecteer je Post bewerken.
    Klik op Post bewerken
  5. Klik op de instellingenknop naast de knop Publiceren van de post.
    Klik op de knop naast Publiceren
  6. Voer je eerste categorie in het veld Categorienaam in en klik op Toevoegen.
    Voer categorie in, klik op Toevoegen
  7. Herhaal stap 6 als je meteen meer categorieën wilt toevoegen (of keer later terug naar deze stap).
  8. Selecteer de categorie (of categorieën) die je op de post wilt toepassen.
    Selecteer categorie, klik op Publiceren

Opmerking: Als je door wilt gaan met het categoriseren van andere posts voordat ze gepubliceerd worden, dan klik je op Posts in het hoofdvenster om terug te keren naar het venster Blog beheren.
    Klik op Posts

9. Als je klaar bent met categoriseren, klik je op Publiceren. (Er wordt kort een bevestigingsvenster met Gepubliceerd! weergegeven dat automatisch wordt gesloten.)
  10. Klik linksboven op Posts, en als het venster Blog beheren wordt weergegeven, geeft de gepubliceerde post de toegewezen categorie of categorieën weer.
    Categorie wordt weergegeven met post