Beheerde WordPress Help

Breng de laatste wijzigingen aan

Stap 4 van de Mijn WordPress-site handmatig migreren serie.

Vereist: je zult het volgende nodig om de laatste bewerkingen uit te voeren en je handmatige migratie te voltooien:
  • Een FTP-klant om toegang te krijgen tot het configuratiebestand van je site. We raden FileZilla aan.
  • Een tekstbewerker om het configuratiebestand van je site te bewerken - wp-config.php. We raden Notepad++ aan. Gebruik geen toepassing voor tekstbewerking, zoals Microsoft Word, om bestanden te bewerken.
  • Je databasetabel voorvoegsel uit de stap - Importeer je database.

Maak de laatste bewerkingen aan het configuratiebestand van je site door verbinding te maken met een FTP-klant en het wp-config.php bestand te bewerken. Je zult de tabel voorvoegsels moeten bijwerken en je nieuwe Siteurl en Home toewijzen. Deze wijzigingen zullen je site verbinding laten maken met je nieuwe database.

1. Verbind je Managed WordPress account met een FTP-klant. (Hulp nodig bij het verbinden met FTP?)
  2. Klik met de rechtermuisknop in FileZilla op de kant Externe site van de interface. Klik dan met de rechtermuisknop op wp-config.php en selecteer dan Weergeven/bewerken.
    selecteer het configuratiebestand en bewerk
  3. Zoek in je editor $table_prefix en wijzig dit zodat het de juiste voorvoegsel weergeeft van de database die je hebt geïmporteerd. In het onderstaande voorbeeld was het oorspronkelijke tabel voorvoegsel 'wp_9666d08kk3_' en wij hebben het bijgewerkt tot 'wp_'.
    oud tabel voorvoegsel
    nieuw tabel voorvoegsel
  4. Bewerk deSiteurl enHome zodat ze overeenkomen met het domein dat gekoppeld is aan je nieuwe Managed WordPress account. In dit voorbeeld hebben we het tijdelijke domein dat werd toegekend bij het opzetten van de account: 'pxk.0e5.myftpupload.com'. Gebruik het domein dat specifiek is voor je account situatie.
    1. Siteurl: definieer( 'WP_SITEURL', 'http://coolexample.com');
    2. Home: definieer( 'WP_HOME', 'http://coolexample.com' );

siteurl en home bijgewerkt in het configuratiebestand

Opmerking: Het definiëren van deSiteurl enHome in je wp-config.php is tijdelijk totdat je klaar bent om je domein te wijzen op deze nieuwe hosting account.

5. Sla de wijzigingen op in je editor. Dit zorgt ervoor dat FileZilla erkent dat er een wijziging is gemaakt en aanbiedt om het bestand terug naar de server te uploaden. In FileZilla, selecteerJa.
    selecteer ja om de file te uploaden

Gefeliciteerd! Je bent klaar met het handmatig migreren van je WordPress site naar je Managed WordPress abonnement.

Verwante stappen

• Zodra je klaar bent om je domein naar je nieuwe Beheerde WordPress abonnement te verwijzen, zoekt en selecteer je de link Change domain in je administratie dashboard en wij doen de rest voor je.
    Tijdelijk domein-melding in WordPress
  • Als je domein geregistreerd is in een andere GoDaddy account, moet je je IP adres vinden, dan je A-record wijzigen.