Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Breng de laatste wijzigingen aan in mijn WordPress -sitebestanden

Opmerking: dit is de zesde en laatste stap bij het handmatig migreren van een WordPress -site naar je Pro Beheerde WordPress -account. Als je geen Pro Beheerde WordPress -account hebt, kun je hier meer informatie vinden .

Deel 1: Kopieer de map wp-content Deel 2: Maak een SQL -dumpbestand
Deel 3: Upload de sitecontent Deel 4: Werk de sitedatabase bij
Deel 5: Wijzig de tabelvoorvoegsels Deel 6: Breng de laatste wijzigingen aan

Vereist: Je hebt een FTP-toepassing nodig (we gebruiken hier FileZilla) om nog een bestand bij te werken en een SSH-toepassing (voor Windows: PuTTy, voor Mac: Terminal) om de site-URL's te zoeken en te vervangen.

Dit is de laatste stap om een WordPress -site handmatig te migreren naar een Pro Beheerde WordPress -account. Geef jezelf vijf tot tien minuten om deze stap te voltooien.

Opmerking: als je de tabelvoorvoegsels niet hoefde te wijzigen zoals beschreven in deel 5 , begin dan bij stap 7 in dit artikel. Begin anders met stap 1.

1. Open FileZilla en maak verbinding met de site met je sFTP -inloggegevens (onthoud dat je deze in deze stap hebt teruggekregen.
  2. Het FTP -venster opent automatisch de hoofdmap van je website. Zo niet, dan typ je in het veld Externe site /home/SFTPUSERNAME/html , waarbij SFTPUSERNAME wordt vervangen door de gebruikersnaam die je hebt gebruikt om verbinding te maken met SFTP hierboven, en druk op Enter.
  3. Klik in de lijst met bestanden met de rechtermuisknop op wp-config.php en selecteer Weergeven/Bewerken . Het .php -bestand wordt geopend in je standaardeditor; Als je de toepassing moet selecteren die wordt gebruikt om dit bestand te bewerken, selecteer je een teksteditor.
    bewerk het bestand wp-config.php
  4. Zoek naar de regel '$ table_prefix =' wp_ '; .
    zoek tabelvoorvoegselregel
  5. Vervang wp door het tabelvoorvoegsel dat je in deel 5 hebt gekopieerd. In dit voorbeeld is het tabelvoorvoegsel abc123.
    tabelvoorvoegsel bewerken

Opmerking: Zorg ervoor dat u het onderstrepingsteken na het voorvoegsel van de tabel niet verwijdert.

6. Sla het bestand op. Als je wordt gevraagd om het bestand te overschrijven, ga je akkoord.
  7. Open een SSH -applicatie en maak verbinding met de site. Je hebt je host-, gebruikersnaam- en wachtwoordreferenties opnieuw nodig.

[Gebruik op een Mac Terminal: ssh gebruikersnaam@hostnaam en voer vervolgens je wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.]

8. Nadat je je hebt aangemeld en de SSH -verbinding tot stand hebt gebracht, moet je de map wijzigen in /html .
    wijzig de map naar html
  9. Om het zoeken en vervangen te starten, voer je in: wp search-replace 'oldurl' 'newurl' --dry-run , waarbij:
    • oldurl is de volledige URL (inclusief "http: //" of "https: //") voor de originele site die je migreert naar het Pro Beheerde WordPress -account.
    • newurl is de volledige URL (inclusief "http: //" of "https: //") voor de beheerde Pro -WordPress -site die je hebt gemaakt voor de migratie, zelfs als het een tijdelijke URL is.
    • --dry-run vertelt WordPress om de opdracht uit te voeren en de resultaten te rapporteren, maar verandert niets in de database . Op deze manier kunnen we controleren of je de URL's goed hebt ontvangen en als er een fout is opgetreden, maak je niets kapot.
  10. Opmerking: Zorg ervoor dat de URL's die je in deze opdracht gebruikt exact overeenkomen met de URL's voor de gemigreerde site en de nieuwe site.

11. Druk op Enter om de opdracht uit te voeren. Het duurt een paar seconden voordat WordPress het werk heeft voltooid. Als dit is gelukt, ziet u hoeveel wijzigingen er in de databasetabellen worden aangebracht.
    succes met drooglopen

Opmerking: Als je een succesbericht krijgt, maar er staat dat er 0 vervangingen zullen worden gemaakt, controleer dan beide URL's opnieuw en herhaal de vorige stap. De URL's moeten volledig nauwkeurig zijn, anders werkt deze opdracht niet.

12. Als je het succesbericht hebt ontvangen en er staat dat er meer dan 0 vervangingen zullen worden gemaakt, voer je in: wp search-replace 'oldurl' 'newurl' , waarbij oldurl en newurl de volledige URL's zijn voor de oude en nieuwe sites zoals eerder beschreven.
  13. Druk op Enter. WordPress voltooit het zoeken en vervangen en herziet de database. Bij succes zie je het aantal wijzigingen dat is aangebracht.
  14. Meld je aan bij de WordPress -site en controleer of alles er naar behoren uitziet.
  15. Opmerking: er zijn mogelijk lay -outwijzigingen die je moet herzien in de WordPress -editor.