Btw instellen

Stel in hoe je belastingbetalingen per land of regio int voor aankopen van klanten. Belastingtarieven hoeven meestal maar één keer te worden ingesteld, tenzij je verhuist of je verzendt vanuit meerdere locaties.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Ga op je Dashboard naar Instellingen en selecteer Btw .
  4. Om de standaardwaarde (Geen btw) te wijzigen, klik je op Toevoegen om het venster Btw -regel toevoegen te openen.
  5. Selecteer een land/regio .
  6. Om de belastinginstellingen van een bepaalde locatie af te stemmen, kies je onder Staat/provincie voor Alle staten/provincies waarbij een belastingtarief wordt toegepast op land-/regioniveau. Of kies een staat of provincie om een belastingtarief toe te passen op het individuele staats-/provincieniveau.
  7. Het veld Weergeven bij kassa geeft automatisch een beschrijving voor klanten.
  8. Opties voor belastingcategorieën zijn ook beschikbaar. Voer een tarief in voor de locatie. (Je kunt voor elke locatie die je toevoegt een ander tarief instellen.)
  9. Vink het vakje aan naast Mijn productprijzen zijn inclusief btw voor afzonderlijke btw -locaties.
  10. Klik op Opslaan om de locatie -instellingen toe te passen en terug te keren naar de pagina Belastingen.
  11. Opmerking: om een aanvullend btw -tarief toe te voegen, zoals een tarief voor een land/regio en een ander voor een staat/provincie, herhaal je deze stappen indien nodig.

Hoewel we geen belastingdeskundigen zijn, hebben we enkele goede algemene belastingtips in Les 10 van Een webwinkel toevoegen aan je website.