Domeininstellingen bulksgewijs bijwerken

Je kunt domeininstellingen toepassen, zoals ontgrendelen voor overdracht, verlenging en contactgegevens voor meerdere domeinen tegelijk. Dit wordt ook wel het bijwerken van domeinen in bulk genoemd.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen die je wilt bijwerken. Of klik op het vinkje en Alles selecteren .
  3. Selecteer in het menu boven je domeinlijst de juiste actie:
    Optie Actie
    Verlengen
    Instellingen
    DNS
    Eigendom
    Vooruit
    Organiseer instellingen
    Inkomsten genereren
    Exporteren
    Meer
  4. Vul de verplichte velden in om je wijzigingen door te voeren. Elke optie heeft zijn eigen vereisten.
  5. Selecteer Opslaan om je updates te voltooien.

Opmerking: het duurt 2 tot 4 uur voordat alle wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.

Verwante stap

Meer informatie

• Lees meer over domeinnamen en beschikbare opties om je online aanwezigheid op te bouwen.