Ga naar cPanel op mijn server

Zo krijg je toegang tot cPanel via een domein of IP -adres.

• De DNS -informatie van je domein moet worden doorgegeven voordat je cPanel kunt openen met je domeinnaam. Als je geen toegang hebt tot de cPanel -interface met je domeinnaam, gebruik dan het IP -adres van je domein.
  • Het kan ongeveer 24-48 uur duren voordat je domein is gepropageerd nadat je je website hebt ingesteld. Nadat je domein is gepropageerd, navigeer je naar je website via je domeinnaam (bijvoorbeeld,https://example.com:2083 ).

Voer de volgende stappen uit om cPanel te openen:

1. Voer een van de volgende URL's in de browser van je keuze in. Vervang 192.168.0.1 door je IP -adres en example.com met je domeinnaam:

• https://192.168.0.1:2083- Met deze URL heb je toegang tot cPanel via een versleutelde verbinding met je IP -adres.
    • https://example.com:2083- Met deze URL heb je toegang tot cPanel via een versleutelde verbinding met je domeinnaam.
    • http://192.168.0.1:2082- Met deze URL heb je toegang tot cPanel via een niet -versleutelde verbinding met je IP -adres.
    • http://example.com:2082- Met deze URL heb je toegang tot cPanel via een niet -versleutelde verbinding met je domeinnaam.
  2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en selecteer Aanmelden.