Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Caching inschakelen op je Windows -hostingaccount met clientCache

Met onze Windows -hostingaccounts kun je cacheregels maken om de snelheid van je website te verbeteren door clientCache te gebruiken in je Web.config -bestand.

Microsoft heeft instructies voor het implementeren van clientCache hier, evenals meer gedetailleerde informatie over het element hier.

Voorbeeld

Microsoft gebruikt de volgende voorbeeldcode in een Web.config om caching in te schakelen:

configuratie > system.webServer > staticContent > clientCache cacheControlMode = "UseExpires" httpExpires = "Tue, 19 Jan 2038 03:14:07 GMT" / > /staticContent > /system.webServer > /configuratie >

Hierdoor wordt de inhoud die je als statisch definieert in de cache opgeslagen tot 19 januari 2038.