Accountbeheer Help

Tweestapsverificatie annuleren

Als je tweestapsverificatie (2SV) wilt uitschakelen, moet je eerst verifiëren of je nog toegang hebt tot het apparaat, de authenticatie-app of de hardwarebeveiligingssleutel waar je tweestapsverificatie mee hebt ingesteld.

Heb je toegang tot het apparaat dat of de app die je oorspronkelijk hebt gebruikt om 2SV in te stellen?

Als je geen toegang meer tot je apparaat hebt, betekent dat niet dat je geen toegang meer tot je account kan krijgen! Als je het apparaat, de authenticatie-app of de hardwarebeveiligingssleutel waarmee je tweestapsverificatie mee hebt ingesteld niet meer hebt, kunnen we je nog steeds helpen.

Stap 1: Controleer of er een back-upverificatiemethode is ingesteld

Als je een extra tweestapsverificatie-methode hebt ingesteld, dan heb je wellicht helemaal onze hulp niet nodig! Nadat je je back-up methode hebt gebruikt om je bij je account aan te melden kan je deze verwijderen om tweestapsverificatie te annuleren.

1. Als er bij aanmelden wordt gevraagd om je 2SV-code, klik dan op Lukt het aanmelden niet? om een lijst met 2SV-methodes te zien die je hebt ingesteld.
  2. Als je een back-up methode hebt, kies deze dan uit de lijst om zo je account te verifiëren.
  3. Nadat je je hebt aangemeld bij je account, ga naar je GoDaddy Aanmelden en pincode -pagina.
  4. Selecteer onder Tweestapsverificatie de optie Bewerken.
  5. Selecteer je tweestapsverificatie-methode, en selecteer dan Verwijderen.
  6. Selecteer Verwijderen. Er verschijnt een bevestigingsbericht, waarna we de tweestapsverificatie onmiddellijk annuleren.

Stap 2: Toegang aanvragen via een webformulier

We weten dat je het druk hebt en dat je graag zo snel mogelijk weer toegang wilt krijgen tot je account. Als je geen enkele manier hebt om aan je 2SV-veiligheidscode te komen, hebben we speciaal voor jou een webformulier. Stuur ons een verzoek en we helpen je graag verder!

1. Bezoek onze pagina Verzoek om 2SV uit te schakelen en selecteer Aan de slag .
  2. Voer onder Accountinformatie je klantnummer in en selecteer Volgende.
  3. Voer onder Je contactinformatie je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en selecteer vervolgens Volgende.
    • Dit e-mailadres gebruiken we om met je te communiceren en moet hetzelfde zijn als dat van je account. Als je het e-mailadres dat we van je hebben wilt bijwerken, gebruik dan dit webformulier.
  4. Upload via Identificatie verstrekken een kleurenkopie van je foto-identificatiekaart die is uitgegeven door de overheid. De kopie moet de volledige naam, geboortedatum, uitgavedatum en vervaldatum bevatten en de persoon op de foto moet duidelijk zichtbaar zijn. Selecteer Volgende.
    • Wacht … waarom hebben jullie mijn ID nodig? Je hebt 2SV ingesteld omdat je er zeker van wilde zijn dat je account veilig is. Dat willen wij ook! We hebben een ID nodig om de 2SV-beveiliging te omzeilen en er zeker van te zijn dat jij de accounteigenaar bent. Zo beschermen we jouw account tegen pogingen tot overname. Je kunt erop vertrouwen dat de informatie die je verstuurt, beschermd is en niet voor andere doeleinden wordt gebruikt dan om te verifiëren dat jij de accounteigenaar bent. Zie onze Servicevoorwaardenvoor meer informatie over deze vereisten.
  5. Controleer onder Bedrijfsinformatie of er een bedrijf wordt vermeld als accounthouder en selecteer vervolgens Volgende.
  6. Voeg alle extra informatie (optioneel) toe waarvan je denkt dat die nuttig is om bij te voegen, en klik daarna op Volgende.
  7. Schakel onder Bevestigingen en overeenkomsten het selectievakje in om aan te geven dat je ermee instemt om de beveiligingscontrole te voltooien.
  8. Selecteer Voltooien om je aanvraag te verzenden. We nemen snel contact met je op!

Opmerking: Dit proces heeft momenteel te maken met een groot volume aan aanvragen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.