Annuleer het verplaatsen van een domein naar een ander account

Je kunt het verplaatsen van een domein naar een ander GoDaddy -account of accountwijziging op elk moment annuleren.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer Domeinen > In afwachting van accountwijzigingen .
    selecteer overdrachten uit het menu Domeinen
  3. Selecteer Naar een ander GoDaddy -account voor domeinen die uit je account worden verplaatst. Of selecteer Van een ander GoDaddy -account voor domeinen die naar je account verhuizen.
  4. Vink het vakje aan naast de domeinen die je annuleert. Of selecteer het vinkje en Alles selecteren .
  5. Selecteer Overdracht annuleren boven je lijst met domeinen.
  6. Bevestig de annulering door Ja, overdracht annuleren te selecteren.