Accountbeheer Help

Producten verwijderen uit mijn GoDaddy-account

Als je een product niet meer nodig hebt, kun je het product uit je account verwijderen. We sturen je een bevestigingsmail die je moet beantwoorden. Na je antwoord verwijderen we het product en de bijbehorende bestanden.

Als je een abonnement hebt gekocht met meerdere producten, worden doorgevoerde wijzigingen toegepast op alle producten van het abonnement. De producten van een abonnement kunnen niet afzonderlijk worden verwijderd.

Opmerking: Je kunt ook automatisch verlengen uitschakelen voor je product in plaats van het te verwijderen. Je kunt het product blijven gebruiken tot het einde van je abonnement. Daarna worden het product en alle bijbehorende bestanden verwijderd zodra je abonnement is verlopen.

1. Allereerst, verwijder je een van deze producten? Je kunt op meerdere manieren producten verwijderen of annuleren. Ga naar de volgende stap voor producten die niet in deze lijst staan.
  2. Ga naar de pagina Verlengen en facturatie van GoDaddy voor alle andere producten. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
    Ga naar Verlengen en facturatie
  3. Selecteer het product dat je wilt verwijderen en selecteer Verlenging annuleren.
    Het pictogram voor Verlenging annuleren wordt gemarkeerd
  4. Selecteer Mijn product verwijderen.
    klik op mijn product verwijderen
  5. Selecteer Om mijn verzoek uit te voeren, ga ik ermee akkoord dat ik het e-mailbericht moet openen en ‘Ja, ik wil verwijderen‘ moet selecteren.

Opmerking: Als je een domein met Ownership Protection opzegt, moet je je identiteit verifiëren. Selecteer Ja, dit product verwijderen en selecteer vervolgens Verifiëren en verwijderen. We sturen de verificatiecode via sms of een app voor verificatie als tweestapsverificatie al langer dan 72 uur is ingeschakeld in je account. Als dat niet het geval is, kun je Wachtwoord verzenden selecteren en in dat geval verzenden we een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van de registrant.

6. Selecteer E-mail verzenden.
    selecteer om mijn verzoek te voltooien
  7. Wanneer je onze e-mail met 'Weet je het zeker?' ontvangt, open je deze en selecteer je Ja, ik wil verwijderen! We sturen je terug naar je account. Als je onze e-mail niet hebt ontvangen, moet je controleren of je accountprofiel up-to-date is.
  8. Selecteer Product verwijderen. We bevestigen dat het product van je account is verwijderd. Als je wilt, kun je het feedbackvak gebruiken om aan ons te laten weten waarom je het product verwijdert.

Verwante stappen

• Je kunt mogelijk een restitutie aanvragen voor een geannuleerd product. Voor informatie over het in aanmerking komen voor restitutie, zie ons restitutiebeleid .
  • Nadat je al je producten hebt verwijderd, kun je je GoDaddy-account sluiten.

Waarschuwing: Je krijgt geen restitutie meer na de sluiting van je account. Zodra je account is gesloten, worden je accountgegevens verwijderd en kom je niet meer in aanmerking voor een restitutie zoals anderszins toegestaan in ons restitutiebeleid