Accountbeheer Help

Producten verwijderen uit mijn GoDaddy-account

Als je een product niet meer nodig hebt, verwijder je het product uit je account. Of schakel automatisch verlengen uit en gebruik het product tot het einde van je abonnement. Nadat je abonnement is verlopen, wordt het product uit je account verwijderd.

Waarschuwing: zodra je een product uit je account hebt verwijderd, kun je dit niet meer gebruiken en is het mogelijk niet meer terug te halen, zelfs wanneer het abonnement nog loopt.

1. Wil je een van de volgende producten verwijderen? Elk product moet op een andere manier verwijderd of geannuleerd worden. Ga naar de volgende stap voor producten die niet in deze lijst staan.
  2. Ga naar je GoDaddy-pagina Verlengen en facturatie. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  3. Schakel het selectievakje in naast het product of domein dat je wilt verwijderen.
    selectievakje inschakelen
    • Als je een abonnement met meerdere producten verwijdert, worden al deze producten verwijderd. De producten kunnen niet afzonderlijk worden verwijderd.
  4. Selecteer Verlenging annuleren bovenaan de pagina.
    verlenging annuleren selecteren
  5. Selecteer Mijn product verwijderen.
    mijn product verwijderen selecteren
  6. Selecteer Om mijn verzoek uit te voeren, ga ik ermee akkoord dat ik het e-mailbericht moet openen en 'Ja, ik wil verwijderen', klik op het selectievakje en selecteer E-mail verzenden.
    selectievakje inschakelen en dan e-mail verzenden selecteren
    Opmerking: Als je een domein met domeinbescherming opzegt, moet je je identiteit verifiëren. Selecteer Ja, dit product verwijderen en selecteer vervolgens Verifiëren en verwijderen. We sturen de verificatiecode via sms of een authenticator-app als tweestapsverificatie (2VS) al langer dan 24 uur is ingeschakeld in je account. Als dat niet het geval is, kun je Wachtwoord verzenden selecteren en in dat geval verzenden we een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van de geregistreerde.
  7. Wanneer je onze e-mail met 'Weet je het zeker?' ontvangt, open je deze en selecteer je Ja, ik wil verwijderen! We sturen je terug naar je account. Als je onze e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan of je e-mailadres klopt in je accountprofiel.
  8. Selecteer Product verwijderen. We bevestigen dat het product van je account is verwijderd. Als je wilt, kun je het feedbackvak gebruiken om aan ons te laten weten waarom je het product verwijdert.

Verwante stappen

• Je kunt mogelijk een restitutie aanvragen voor een geannuleerd product. Voor informatie over het in aanmerking komen voor restitutie, zie ons restitutiebeleid.
  • Nadat je al je producten hebt verwijderd, kun je je GoDaddy-account sluiten. Wanneer je account is gesloten en je accountgegevens zijn verwijderd, kom je niet meer in aanmerking voor een restitutie tenzij anderszins toegestaan in ons restitutiebeleid.