Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

CDN -beeldindexering en Yoast SEO

Om ervoor te zorgen dat afbeeldingen correct worden geïndexeerd door Google Search Console wanneer je de Yoast SEO -plug -in en een CDN gebruikt, moet je een klein codefragment toevoegen aan de bovenkant van het functies.php -bestand. Met deze code kan Yoast SEO de sitemap voor je WordPress -website correct genereren.

1. Wijzig het bestand functions.php door dit codefragment boven aan het bestand toe te voegen en example.com in beide URL's te vervangen door je eigen URL.
    functie wpseo_cdn_filter ($ uri) {return str_replace (' https://www.example.com ', ' https://secureservercdn.net/example.com/ ', $ uri); } add_filter ('wpseo_xml_sitemap_img_src', 'wpseo_cdn_filter');
  2. Sla de wijzigingen op.
  3. Ga naar de Yoast SEO -sitemapinstellingen en genereer de sitemap opnieuw.

De sitemap gebruikt nu de CDN -URL om naar de afbeeldingen te verwijzen. Na deze wijziging kan het enkele dagen duren voordat de afbeeldingen opnieuw zijn geïndexeerd in je Google Search Console.