Het e-mailadres voor een andere WordPress-gebruiker wijzigen

Als WordPress-administrator kun je het e-mailadres van een andere gebruiker wijzigen. Dit is handig als ze zich niet bij WordPress kunnen aanmelden of een e-mail voor het opnieuw instellen van hun wachtwoord niet hebben ontvangen.

Let op: Deze stappen nemen aan dat je je als WordPress-beheerder kan aanmelden.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. In het menu aan de linkerkant selecteer je Gebruikers.
  3. Selecteer de gebruikersnaam voor de gebruiker die je wilt bijwerken.
  4. Schuif omlaag naar het gedeelte Contactgegevens.
  5. Naast E-mail (vereist) wijzig je het e-mailadres voor die gebruiker.
  6. Schuif omlaag naar onderaan de pagina en selecteer Gebruiker bijwerken.

De bijgewerkte gebruiker kan nu bij het WordPress-dashboard aanmelden met het nieuwe e-mailadres of ze kunnen het gebruiken om hun WordPress-wachtwoord opnieuw in te stellen.