Bewerk een NS -record

NS -records geven aan welke DNS -server gezaghebbend is voor een domeinnaam en stellen je in staat om subdomeinzones te delegeren aan andere DNS -providers. Je aangepaste NS -records kunnen op elk moment worden bewerkt. Als je domein gebruikmaakt van GoDaddy -naamservers , behandelen wij je standaard NS -records voor je en kun je die standaardrecords niet bewerken of verwijderen.

Opmerking: NS -records zijn geen naamservers voor je domein. Als je je naamservers moet wijzigen, moet je verschillende stappen volgen .
  1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer een individueel domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer een enkel domein
  3. Selecteer DNS om je DNS -records te bekijken.
    selecteer het tabblad dns
  4. Selecteer de selectievakjes naast de DNS -records die je wilt bewerken en selecteer vervolgens Bewerken .
    • Selecteerscreenshot van het pictogram voor het bewerken van een dns -record Bewerken naast een afzonderlijke record om in plaats daarvan een enkele record te bewerken.
  5. Bewerk de gegevens voor je NS -record.
    • Naam : De hostnaam of het voorvoegsel van het record, zonder de domeinnaam. Voer & commat; om het record op uw hoofddomein te plaatsen of voer een voorvoegsel in, zoals ns1 of ns2 .
    • Waarde : De naamserver waarnaar het record verwijst, zoals ns1.coolexample.com .
    • TTL (Time to Live) : De hoeveelheid tijd die de server in cache moet plaatsen voordat deze wordt vernieuwd. De standaardinstelling is 1 uur.
  6. (Optioneel) Selecteer Meer records toevoegen om meerdere DNS -records tegelijk toe te voegen. Selecteer als je van gedachten verandertscreenshot van het pictogram voor het verwijderen van een dns -record Verwijderen om records te verwijderen die nog niet zijn opgeslagen.
  7. Selecteer Opslaan om je bewerkingen te bevestigen. Als je meerdere records tegelijk hebt toegevoegd, selecteer je Alle records opslaan .
    • Als je domein domeinbescherming heeft, moet je je identiteit verifiëren. Als je tweestapsverificatie (2VS) ten minste 24 uur is ingeschakeld in je account, voer dan de code in die we je hebben gestuurd via sms of een authenticatie-app. Of voer het eenmalige wachtwoord in dat we hebben gestuurd naar het e-mailadres van de geregistreerde.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.