Wijzig een NS -record

Je kunt aangepaste NS -records bewerken die je in je zonebestand hebt gemaakt om de naamserver bij te werken waarnaar een specifiek subdomeinhost verwijst. Hierdoor kun je het subdomein beheren met een andere DNS -service.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Schuif omlaag naar Aanvullende instellingen en klik op DNS beheren .
    selecteer selecteer dns beheren
  4. Klik op de pagina DNS -beheer naast de record die u wilt bewerken op hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram.

Opmerking: Als je DNS host bij GoDaddy, worden de NS -records die nodig zijn voor je standaard DNS automatisch geconfigureerd en kunnen deze niet worden gewijzigd.

5. Bewerk de velden zoals nodig:
    • Host: De hostnaam van het subdomein waarnaar u verwijst.
    • Verwijst naar: De naamserver waarnaar u het subdomein wilt laten verwijzen.
    • TTL: Hoe lang de server informatie in cache moet plaatsen.
  6. Klik op Opslaan om het proces te voltooien.

Het kan tot 48 uur duren voordat alle wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.