Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig het wachtwoord van mijn GoDaddy -account

Je kunt het wachtwoord van je GoDaddy -account wijzigen nadat je je hebt aangemeld bij je account.

1. Ga naar je GoDaddy Login & PIN -pagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Klik in het gedeelte Wachtwoord op Bewerken .
  3. Voer je huidige wachtwoord in . Voer vervolgens een nieuw wachtwoord in en voer dit opnieuw in het vak Wachtwoord bevestigen in.
  4. Klik op Opslaan.