Wijzig mijn Linux Hosting -e -mailbestemming

Als je een andere e -mailservice in je Linux -hostingaccount wilt gebruiken (anders dan cPanel -e -mail), moet je je MX -records bijwerken zodat deze overeenkomen met de records die je e -mailprovider je hebt gegeven.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de cPanel -startpagina in de sectie Domeinen de optie Zone -editor . Je domeinen verschijnen in de lijst met domeinen .
  5. Selecteer voor het domein dat je wilt wijzigen +MX -record en voer de informatie van je e -mailprovider in. Om mogelijke problemen met je e -mailservice te voorkomen, begin je met prioriteit 10 in plaats van 0.
  6. Selecteer Een MX -record toevoegen .

Opmerking: Wacht 48 uur totdat de DNS -propagatie heeft plaatsgevonden voordat je doorgaat met de volgende stap. Gedurende deze tijd kan e -mail worden afgeleverd bij je cPanel -e -mailaccount of je e -mailprovider. Maar als je het niet erg vindt om stil te staan, kun je doorgaan zonder 48 uur te wachten.

7. Selecteer op de cPanel -startpagina in de sectie E -mailroutering en selecteer je domein in de lijst.
  8. Selecteer Externe e -mailuitwisselaar en selecteer vervolgens Wijzigen .
  9. Selecteer Zone Editor in de opmerking bovenaan de pagina.
  10. Selecteer Beheren onder de kolom Acties voor de domeinnaam die u wilt wijzigen.
  11. Selecteer in de sectie Zonerecords , naast het MX -record met prioriteit 0 met de bestemming die je domeinnaam is, onder Acties de optie Verwijderen .
    selecteer verwijderen
  12. Selecteer Doorgaan .

Terwijl deze wijziging zich doorvoert, kan e -mail die naar je domeinnaam wordt verzonden, worden afgeleverd op het e -mailadres van je Linux -hostingaccount.