Beheerde WordPress Help

Mijn SFTP/SSH-wachtwoord wijzigen

Een sterk SFTP/SSH-wachtwoord werd automatisch aangemaakt tijdens het opzetten van je abonnement. Om de gebruikersnaam en het wachtwoord te kopiëren, volg stappen 1 - 5. Als je het SFTP/SSH-wachtwoord wilt wijzigen moet je alle stappen volgen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Selecteer Instellingen in het menupictogram menu voor de website waarvan je het SFTP/SSH-wachtwoord wilt wijzigen.

instellingen selecteren
  4. Onder Productiesite naar SFTP/SSH-gegevens en selecteer Weergeven.
    weergeven selecteren
  5. Onderaan het formulier, selecteer Wachtwoord wijzigen. Je kunt een wachtwoord invullen of de Genereren-knop gebruiken om een sterk wachtwoord aan te maken. Wij raden aan om een sterk wachtwoord te gebruiken.
    Selecteer wachtwoord wijzigen
  6. Selecteer wachtwoord wijzigen nogmaals om het proces te voltooien.

Je SFTP/SSH-wachtwoord is bijgewerkt!