Accountbeheer Help

Verander mijn telefoonnummer voor de tweestapsverificatie

Als je het telefoonnummer voor tweestapsverificatie wilt wijzigen, moet je het bestaande nummer verwijderen en vervolgens een nieuw nummer toevoegen aan je account. Zelfs als je het nummer in de pagina Mijn profiel van je GoDaddy hebt gewijzigd, moet je het nummer bijwerken voor tweestapsverificatie (2SV).

Vereist: Als je geen toegang hebt tot het apparaat waarmee je tweestapsverificatie hebt ingesteld, zie Tweestapsverificatie annuleren.

Stap 1: Verwijder het bestaande telefoonnummer

1. Ga naar je GoDaddy-pagina pagina Aanmelden en pincode.
  2. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden. Als je tweestapsverificatie hebt ingeschakeld, voer je de code in op je telefoon of in de authenticatie-app, of voeg je je beveiligingssleutel in.
  3. Selecteer onder Tweestapsverificatie de optie Bewerken.
  4. Selecteer SMS en klik dan op Verwijderen.
  5. Selecteer Verwijderen. Er verschijnt een bevestigingsbericht, waarna we de tweestapsverificatie onmiddellijk uitschakelen.

Stap 2: Voeg het nieuwe telefoonnummer toe

1. Ga naar je GoDaddy-pagina pagina Aanmelden en pincode. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Selecteer onder Tweestapsverificatie de optie Verificatie toevoegen.
  3. Selecteer SMS-berichten en klik daarna op Volgende.
  4. Voer je nieuwe telefoonnummer in en selecteer dan Volgende.
  5. Voer de zescijferige code in die we je per sms hebben verzonden (deze blijft 20 minuten geldig) en selecteer vervolgens Volgende. Nadat je bijwerkingen zijn geverifieerd, wordt er een bevestigingsbericht weergegeven.