Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig productinstellingen in de plug -in voor mijn resellerwinkel

Stap 4 van de serie Beheerde WordPress voor resellers.

Je kunt je productinstellingen wijzigen in de Reseller Store -plug -in, zoals het maken van een promotiecode, het bewerken van een domeinzoekbalk of het wijzigen van de valuta van je webwinkel.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en open je product. ( Hulp nodig bij het openen van je product? )
  2. Plaats de muisaanwijzer op Winkel reseller en selecteer Instellingen .
    Klik op Thema's
  3. Kies uit de volgende tabbladen:
    • Instellen - controleer op nieuwe producten
    • Productinstellingen - wijzig de tekst van de winkelwagen, voeg een omleiding toe aan de winkelwagen en maak een promotiecode
    • Domeinzoekinstellingen - wijzig de instellingen voor domeinregistraties en overdrachten
    • Lokalisatie - stel je valuta, markt en taal in
  4. Selecteer Wijzigingen opslaan om je webwinkel bij te werken.