Wijzig de tekststijl

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

De tekstopmaak voor je campagne omvat lettertypen, tekstgrootte en tekstkleur. Je kunt deze instellingen voor elk teksttype (sectietitel, kop, ondertitel, hoofdtekst, linktekst, knoptekst en voettekst) wijzigen in de stijleditor. Je wijzigingen worden weergegeven in je componist, terwijl je ze aanbrengt, zodat je een voorbeeld van je stijl in context kunt bekijken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik in je GoDaddy Email Marketing -account op Campagnes .
  3. Klik op Opstellen om een nieuwe campagne te maken of op Bewerken onder een bestaande campagne.
  4. Klik op het tabblad Stijlen aan de rechterkant. De stijl die je momenteel gebruikt, is grijs gemarkeerd.
  5. Klik op het potloodPlustekenknop knop.

Opmerking: De wijzigingen die je aanbrengt in deze stijl worden toegepast op elke bestaande campagne die deze stijl gebruikt. Je hebt ook de mogelijkheid om een nieuwe, aangepaste stijl te maken.

6. Klik in de pop-over die wordt weergegeven op het tabblad Tekst. De soorten tekst worden weergegeven in hun huidige lettertype, grootte en kleur. Klik op degene die je wilt bewerken.
  7. Je kunt vervolgens het lettertype, de kleur, de grootte en de uitlijning voor de meeste teksttypen wijzigen:
    OptieHoe te veranderen
    LettertypeKlik op de weergegeven lettertypenaam om een lijst met beschikbare lettertypen weer te geven. Selecteer degene die je wilt gebruiken.
    KleurKlik op het kleurvak om een kleur uit een palet te selecteren of typ/plak de gewenste hex -code in het tekstveld.
    GrootteKlik op de kleine A -knop om de lettergrootte te verkleinen. Klik op de grote A -knop om de lettergrootte te vergroten. De huidige lettergrootte in pixels wordt rechts weergegeven.
    UitlijningKlik op de uitlijningskeuze die je wilt voor dat teksttype. Je opties zijn links, gecentreerd, rechts en gerechtvaardigd.

Opmerking: voor koppelingstekst kun je alleen de kleur wijzigen. De rest van de instellingen wordt overgenomen van het normale teksttype.

Opmerking: Voor knoptekst wijzig je de uitlijning hier niet. De uitlijning van de knoptekst wordt geregeld door de knopmodule in de samensteller.

Opmerking: voor voettekst kun je alleen het lettertype, de kleur en de grootte wijzigen. Uitlijning wordt beheerd door de invoegtoepassing Campagne Tweaks.

8. Als je klaar bent met je instellingen voor een teksttype, klik je op in de linkerbovenhoek van de editor, om terug te gaan.
  9. Als je klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen, klik je op Bijwerken om je stijl op te slaan.

Volgende stap