Wijzig het standaard-/indexbestand in mijn Windows -hostingaccount

Het standaardbestand van je Windows -hostingaccount wordt weergegeven wanneer bezoekers naar je site gaan. Voor de meeste mensen is dat de "startpagina" van hun site. De daadwerkelijke bestandsnaam voor de startpagina is vergelijkbaar met "index.htm" of "default.htm", afhankelijk van hoe je je site hebt gemaakt.

Als uw startpagina niet wordt weergegeven wanneer u surft naar uw domeinnaam, zorg ervoor dat Plesk weet welk bestand op zoek naar eerste. Hier leest u hoe u Plesk kunt openen en instellen.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting , naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken, Beheren .
  3. Selecteer Plesk Admin .
  4. Selecteer Virtuele mappen .
  5. Selecteer Directory -eigenschappen .
  6. In de sectie Documenten geeft de lijst onder Standaarddocumenten zoekvolgorde de standaard/indexbestandsnamen weer waarnaar Plesk zoekt, in de volgorde waarin Plesk ernaar zoekt. Dus als de "startpagina" van je website de naam Default.aspx heeft, wil je dat bestand bovenaan de lijst zetten.
    plesk standaard zoekvolgorde voor documenten
  7. Wijzig in de zoekvolgorde voor standaarddocumenten de volgorde van de bestandsnamen die worden weergegeven of voer de nieuwe bestandsnaam in die je wilt gebruiken. Als de startpagina van je website bijvoorbeeld Default.htm heet, selecteer je Default.htm in de lijst en selecteer je vervolgens meerdere keren Up totdat Default.htm boven aan de lijst staat.
  8. Klik onderaan de pagina op OK .