Wijzig de voettekst in WordPress

Je kunt handmatig wijzigingen aanbrengen in de PHP -code in de voettekst van je WordPress -site. Hierdoor kun je meer wijzigen dan alleen de tekst die onderaan je pagina's verschijnt.

Voordat je wijzigingen aanbrengt in een WordPress -thema, moet je een child -thema maken om te voorkomen dat je wijzigingen verloren gaan wanneer je het thema bijwerkt.

1. Maak verbinding met je site via FTP .
  2. Navigeer naar de map /wp-content /themes.
  3. Open de map met het thema waarmee je wilt werken.
  4. Zoek het bestand footer.php.
  5. Kopieer het bestand naar de juiste onderliggende themamap.
  6. Bewerk en werk het bestand footer.php in de map met onderliggende thema's bij.

Wijzigingen die zijn aangebracht aan het bestand footer.php in de map met onderliggende thema's hebben onmiddellijk voorrang op de oorspronkelijke footer.php .